11,041,968 Unikke besøg
Navigation
Forside
Nyhedskategorier
Facebook

SKADESTEDSFOTOS
VIDEO
Seneste artikler

Debatforum

Skadestedsfotografer
Bliv skadestedsfotograf

Kontakt siden

Login/Opret bruger
Kort over indsatser
Velkommen
Skadestedsfotograf.dk leverer presse & reportagefotos fra diverse politi- brand- og redningsindsatser, primært i Nordvestsjælland.

Samtidig prøver vi at vise offentligheden, hvor mange ressourcer der sættes i værk forbindelse med dagligdagens ulykker.

På skadestedsfotograf.dk vil du ikke se tilskadekomne, eller blod, da dette overskrider vores etiske grænser, samt er et udtryk for manglende respekt for tilskadekomne og pårørende.

Da vi leverer pressebilleder, er ingen af vores billeder manipuleret, retoucheret eller på anden måde ændret, med mindre det udtrykkeligt fremgår af billedet.

Mand dræbt i soloulykke på Skamstrupvej ved Skamstrup - 031223
FærdselsuheldKl. 16.53 indløber melding om færdselsuheld med fastklemte på Skamstrupvej i skoven lidt syd for Skamstrup.

Der var tale om en alvorlig soloulykke hvor en mand havde mistet herredømmet over sin bil, der var røget af vejen og landet på taget op ad nogle træer.

Redningsmandskabet mødte talstærkt op, men desværre stod hans liv ikke til at redde og han blev erklæret død af akutlægen på stedet.

To bilinspektører blev tilkaldt for at undersøge stedet nærmere og forsøge at fastslå årsagen til den tragiske ulykke.

Der var spejlglat på stedet og hele strækningen var fyldt med hvad der bedst kan beskrives som en gang brun sæbe af sne og sjap, så det er sandsynligt at det dårlige føre har været en medvirkende årsag til ulykken.

Vejen var helt spærret mens der blev arbejdet på stedet.

Mørkøv mødte med sprøjte og tankvogn
ISL fra Holbæk
Ambulancer
Læge
Akutbil
Politi med ISL, patruljer og 2 bilinspektører
Ild i flere biler i Ladegårdsparken i Holbæk - 251123
BrandKl. 01.18 indløber melding om bilbrand i det fri i Ladegårdsparken øst i Holbæk.

Ved indsatsleders ankomst stod en enkelt bil i lys lue.

Strålevarmen var dog så kraftig at ilden lynhurtigt bredte sig og allerede havde fat i flere biler da mandskabet ankom blot få minutter senere.

Brandfolkene angreb ilden fra flere sider og fik dermed forhindret yderligere spredning, men desværre nåede 6 biler at udbrænde helt eller delvist.

Foto: Michael Johannessen, Holbækonline.dk

Holbæk mødte med ISL, sprøjte og tankvogn
Politi med ISL, patrulje og hundepatrulje
Røglugt i etageejendom på Kasernevej i Holbæk - 201123
BrandKl. 16.13 indløber melding om Bygn.brand-lejlighed på Kasernevej i Holbæk.

En røgalarm var aktiveret i en af opgangene og der kunne lugtes røg i bygningen.

Opgange og alle etager blev tjekket, men der var ingen tegn på brand og mandskabet kunne vende snuden hjemad igen.

Holbæk mødte med ISL, sprøjte og stige
Ambulance
Politi med 2 patruljer
Afbrænding på gård på Ringstedvej ved Kvanløse - 191123
BrandKl. 12.19 indløber melding om gårdbrand på Ringstedvej ved Kvanløse.

Det forlød at der kunne ses røg fra stuehuset, men ved ankomst stod det hurtigt klart at der ikke var tale om nogen bygningsbrand.

Derimod var der gang i noget afbrænding på grunden. Hvorvidt der var tale om en lovlig afbrænding, eller om ejeren selv blev bedt om at slukke det, vides ikke, men brandvæsnet forlod i hvert fald stedet efter kort tid.

Holbæk mødte med ISL, sprøjte og tankvogn
Eksplosion på Blytækkervej i Holbæk - 191123
DiversePressemeddelelse fra Midt- og Vestsjællands politi


Midt- og Vestsjællands Politi efterforsker søndag en hændelse, hvor der skete en eksplosion i nærheden af en bil på Blytækkervej. Ingen personer kom til skade.

”Vi er stadigt på et tidligt tidspunkt i efterforskningen, men det er vores indtryk, at der er tale om et målrettet forsøg på at skræmme en beboer på adressen. Vi kan endnu ikke sige noget om motivet, men der er ingen grund til at frygte, at det her vil sprede sig til andre steder i Holbæk”, siger vicepolitiinspektør Søren Danielsen.

Politiet fik meldingen kort før klokken halv et natten til søndag. Der er siden blevet arbejdet med forhøringer og kriminaltekniske undersøgelser på stedet. Området er afsøgt med politihunde og efterforskerne prøver nu at finde steder med videoovervågning nær adressen.

”Et vidne har forklaret, at to mørkklædte mænd efter eksplosionen løber hen mod to biler, som de kører væk i. Den ene ved vi er en VW Polo”, siger vicepolitiinspektøren.

Politiet hører derfor gerne fra alle, der før eller efter eksplosionen har bemærket personer eller køretøjer i området eller som i øvrigt har en viden om hændelsen. De kan ringe 1-1-4.


OPDATERING FRA POLITIET DER SKRIVER FØLGENDE PÅ X:

Vi kan nu udelukke den efterlyste VW Polo. Den er ikke interessant for efterforskningen. Den anden bil er en grå Kia Rio på stjålne nummerplader. Den modtager vi gerne oplysninger om.


Foto: Michael Johannessen, Holbækonline.dk
Sidste 13 billeder: Morten Sundgaard
Brand i udhus på Piratstræde i Holbæk - 181123
BrandKl. 06.34 indløber melding om ild i skraldespand, kort efter opgraderet til Bygn.brand-udhus på Piratstræde i Holbæk.

Ved ankomst havde ild godt fat i den ene side af bygningen og var ved at gå i taget, men det lykkedes at slå branden ned inden der skete yderligere.

Brandårsagen kendes ikke

Foto: Michael Johannessen, Holbækonline.dk

Holbæk mødte med ISL, sprøjte og tankvogn
Politi med patrulje
Bil kørt op i lastbil på Ringstedvej ved Kvanløse - 171123
FærdselsuheldKl. 21.52 indløber melding om min forurening v. FUH på Ringstedvej ved Kvanløse.

En bil var kørt op i en lastbil hvilket resulterede i store skader på bilen.

Bilisten kom ikke noget til, men blev anholdt, da han efter politiets opfattelse var tydeligt påvirket af alkohol og eller stoffer. Han blev derfor kørt til Holbæk sygehus for at få udtaget en blodprøve.

Lastbilchaufføren kom heller ikke noget til og anhængeren var ikke mere ødelagt end at chaufføren kunne kører derfra igen med hele vogntoget.

Brandfolkene fik ryddet vejen for vragdele og udlagt lidt kattegrus, så vejen atter blev farbar.

Foto: Michael Johannessen, Holbækonline.dk

Holbæk mødte med ISL, sprøjte og tankvogn
Fejeblad fra Redning Danmark
Politi med patrulje