11,530,221 Unikke besøg
Navigation
Forside
Nyhedskategorier
Facebook

SKADESTEDSFOTOS
VIDEO
Seneste artikler

Debatforum

Skadestedsfotografer
Bliv skadestedsfotograf

Kontakt siden

Login/Opret bruger
Kort over indsatser
Politiet fandt flere våben i Ladegårdsparken i Holbæk - 080224
DiversePolitiets afsøgning af Ladegårdsparken i Holbæk bragte flere skyde-, stik- og slagvåben frem i lyset. Området er del af den aktuelle visitationszone.

Midt- og Vestsjællands Politi gennemførte torsdag en større gennemsøgning af boligområdet Ladegårdsparken i Holbæk, der ligger i den visitationszone, der aktuelt er gældende i byen.

Frit tilgængelige områder i bebyggelsen blev afsøgt for våben og narko af politifolkene, mens udendørs arealer blev afsøgt med assistance af politihunde.

Torsdag eftermiddag var resultatet, at der var fundet både knive, macheter, baseballbats, peberspray samt fem pistoler plus ammunition. De mange forskellige våben blev primært fundet i opgangene.

"Det er bekymrende, at der er så mange våben i omløb i de kriminelle miljøer. Og det viser, at vores indsats i dag og den synlige tilstedeværelse, som politiet har i Holbæk i øjeblikket, er nødvendig", siger politikommissær Michael Andreassen.

Politiet skal nu undersøge de fundne våben for at se, om de kan sættes i forbindelse med tidligere kriminalitet, eller om der er spor på dem, der kan vise, hvilke personer, der har håndteret dem.

Foto: Michael Johannessen, Holbækonline.dk
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere en tekst.

Log ind eller meld dig til.

Teksten er ikke vurderet.