Politiet fandt flere våben i Ladegårdsparken i Holbæk - 080224
Skrevet af Sundgaard88 d. Februar 11 2024 23:00:10
Politiets afsøgning af Ladegårdsparken i Holbæk bragte flere skyde-, stik- og slagvåben frem i lyset. Området er del af den aktuelle visitationszone.

Midt- og Vestsjællands Politi gennemførte torsdag en større gennemsøgning af boligområdet Ladegårdsparken i Holbæk, der ligger i den visitationszone, der aktuelt er gældende i byen.

Frit tilgængelige områder i bebyggelsen blev afsøgt for våben og narko af politifolkene, mens udendørs arealer blev afsøgt med assistance af politihunde.

Torsdag eftermiddag var resultatet, at der var fundet både knive, macheter, baseballbats, peberspray samt fem pistoler plus ammunition. De mange forskellige våben blev primært fundet i opgangene.

"Det er bekymrende, at der er så mange våben i omløb i de kriminelle miljøer. Og det viser, at vores indsats i dag og den synlige tilstedeværelse, som politiet har i Holbæk i øjeblikket, er nødvendig", siger politikommissær Michael Andreassen.

Politiet skal nu undersøge de fundne våben for at se, om de kan sættes i forbindelse med tidligere kriminalitet, eller om der er spor på dem, der kan vise, hvilke personer, der har håndteret dem.

Foto: Michael Johannessen, Holbækonline.dk